Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls Reșița a pierdut duminică, 18 octombrie, partida cu Carmen București, din deplasare, scor 0-4. Formația din București a înscris prin Oana Dragu, Cristina Sandu, Ioana Bîscoveanu și Mihaela Neacșu!

Banat Girls: Margarita Panova, Ștefania Roksa, Nicoleta Lazăr, Elena Ruvilă, Oana Stoianov, Daria Muntean, Denisa Burdan, Violeta Mitul, Lidia Căuni, Rebeca Ursachi și Adelina Ion. Rezerve: Roxana Rotaru, Francesca Kovacs, Paula Muntean și Ana-Maria Păuțu.

„Din punctul meu de vedere scorul este nemeritat. În prima repriză s-a văzut o altă față a echipei, am dominat și am primit acel prim gol din fază fixă. În rest, în prima parte a meciului adversarele noastre n-au avut nicio ocazie. Din minutul 50 cred că am căzut psihic, când Denisa Burdan a leșinat pe teren. După intervenția întârziată a medicilor s-a reluat jocul și le-am văzut pe fete că erau afectate. După reluarea jocului, nici n-am putut să ne redresăm bine că am și luat al doilea gol. Asta este singura explicație, am căzut psihic. Am luat din nou goluri pe final, în minutele 88 și 90. Dacă meciurile s-ar termina înainte de aceste minute am fi avut un golaveraj extrem de bun. Le felicit pe fete, mă bucur că toate sunt bine. La fel pot spune și de Denisa Burdan, care și-a revenit. Ne așteaptă două săptămâni fără meciuri și sper să punem la punct ceea ce mai avem de antrenat. Sper să prindem play-off-ul. Este primul an pentru noi în Liga 1 și nu pot decât să le felicit pe fete. Din jocul nostru se vede că suntem în creștere de la meci la meci”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei reșițene.

Următorul joc din campionat pentru fotbalistele reșițence este programat pe data de 7 noiembrie, acasă, cu Asociația Fotbal Club Fair-Play București. AFC Fair-Play este ultima în Liga 1 de fotbal feminin, Banat Girls având acumulate până în momentul de față 6 puncte.

JCS-Ștefan Moraru