Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls Reșița a pierdut duminică, 25 aprilie, scor 0-1, partida din deplasare, cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare, în etapa a IV-a din play-off-ul Ligii 1!

„Ne-am dorit foarte mult victoria, asta este clar, doar că nu ne-a ieşit aproape nimic. Fetele de la Baia Mare au realizat şi ele cât de periculos era dacă reuşeam să câştigăm aici şi au fost mult mai montate. Şi-au dorit mai mult victoria. Păcat că am luat gol la singurul lor şut pe spaţiul porţii. A fost exact un derby la retrogradare, un meci slăbuţ, cu puţine faze de poartă. Probabil presiunea a fost mare pe ambele echipe, iar partea fotbalistică a avut de suferit. Păcat că nu am reuşit să menţinem un moral foarte bun, să legăm două victorii, ar fi fost cea mai importantă victorie a noastră, pentru că ne-am fi apropiat la un punct în spatele lor. Acum, din păcate, nu mai suntem doar la mâna noastră, depindem şi de celelalte rezultate”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

Banat Girls: Panova, Roksa, Lazăr, Zeziukina, Delia Dan, D. Muntean, Ruvilă, Cauni, Gînju, Adelina Ion și P. Muntean. Rezerve: Rotaru, Dumitru, Rusu și Stoianov.

Următoarea partidă programată este pe 28 aprilie, de la ora 11:00, când fotbalistele reșițene vor primi acasă vizita echipei Universitatea Alexandria.

JCS-Ștefan Moraru