Caraş-Severin, Romania

RAMNA – Un tânăr de 25 de ani din comuna Ramna a fost reţinut, ieri, pentru uciderea cu intenţie, fără drept, a unor cai, dar şi pentru furt calificat. El a fost introdus, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Faptele sale depăşesc însă orice imaginaţie!

Potrivit anchetatorilor, la cea mai recentă ispravă, tânărul ar fi furat o iapă pe care a dus-o într-o curte nelocuită, unde a legat-o de un gard, apoi i-ar fi băgat un par în vagin şi ar fi lovit-o cu toporul în burtă. Tot anchetatorii spun că isprava sa nu e singulară, el având la activ şi alte fapte similare.

„Acesta este bănuit că în noaptea de 12 spre 13 iulie a.c., ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil, aparținând unui bărbat de 67 de ani, din Ramna, apoi în grajd, de unde ar fi sustras o cabalină. În continuare, acesta ar fi transportat cabalina în grădina unui locuințe dezafectate din comună, ar fi legat-o de picior de un stâlp al unui gard, apoi ar fi lovit-o cu toporul în burtă și ar fi introdus un par din lemn în vaginul animalului, provocându-i decesul. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că în data de 23 iunie a.c., bărbatul de 25 de ani ar mai fi ucis în mod asemănător o cabalină aparținând unui alt bărbat din comună. În ambele cazuri, a fost efectuată necropsia cabalinelor, de către medicii veterinari, în vederea stabilirii cauzelor morții acestora“, informează anchetatorii.

JCS-A.M.

2 Comments

  1. Ce cretini si psihopati circula liberi printre noi.Dementul asta ar trebui sa primeasca o pedeapsa exemplara in ani buni de puscarie pentru atrocitatile comise. Pentru asemenea indivizi ar merita reintroduse practici ale inchizitiei. Decit sa stea intr-o celula la caldurica si mincare, mai bine sa-i dea drumul in savana ca poate isi face mila un jaguar cu el si-l gidila cu un colt pe la buric si-i baga unghia sa vada daca-i place, asfel natura isi face datoria si scapa lumea de un sobolan pervers.

Adaugă comentariu