Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Un sucevean a fost arestat după ce a fost prins, la ieşire din Moldova Nouă, cu peste 2.400 de pachete de ţigări ascunse în podeaua şi în barele de protecţie ale maşinii.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Moldova Veche au tras pe dreapta, pe DN 57, la ieşire din Moldova Nouă, un autoturism marca Citroen, cu numere româneşti, condus de un sucevean de 47 de ani, despre care oamenii legii aveau informaţii că ar transporta ţigări netimbrate.

„Bărbatul, împreună cu autoturismul, a fost dus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru verificări amănunţite, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse în locuri special amenajate în barele de protecție și în podeaua autoturismului, 2.413 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Ashima și Marble, în valoare de aproximativ 36.000 lei. Bărbatul, cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru infracţiunea de contrabandă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Potrivit oamenilor legii, ţigările provin din Serbia. Toate pachetele au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, valorând în jur de 3.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră.