Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sportul cu motorul pe patru roţi a mai primit recent o lovitură. După ce Lucien Hora s-a retras, sperăm, temporar, iar Mircea Pădurean a renunţat din motive personale, în timp ce Ovidiu Zaberca şi-a avariat serios maşina în cursa de la Rânca, a venit şi încă o veste mai puţin plăcută, ce afectează imaginea Reşiţei.

Ceea ce Lucien Hora, căpitanul echipei A.C.M. Sport, anticipa, deşi a făcut eforturi personale deosebite pentru a evita acest lucru, s-a întâmplat: Federaţia Română de Automobilism Sportiv a anulat Cupa Reşiţa, cea de-a IV-a etapă a Campionatului Naţional de Automobilism Viteză în Coastă Dunlop 2015, programată în zilele de 4 şi 5 iulie: „Consiliul Federal a hotărât anularea etapei a IV-a, la solicitarea organizatorului A.C.M. Sport Reşiţa, şi suspendarea clubului din dreptul de a organiza competiţii sportive pentru doi ani“.

„Noi am încercat până în ultimul moment să găsim soluţii de organizare, ne-a declarat Lucien Hora. Nu le-am găsit în timp util şi am fost nevoiţi să renunţăm la organizarea etapei. Este dureros. Când a plecat dintre noi regretatul Werner Hirschvogel, am zis că după el se va stinge şi traseul de pe Valea Domanului. Din păcate, s-a adeverit“.