Austriecii, lucrare „românească” - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Deși conducerea municipalității caransebeșene se declara mulțumită că austriecii de la Strabag au asfaltat și noaptea ca să finalizeze strada Ardealului, acum recunoaște că sunt probleme pe tronsonul respectiv. Probleme semnalate pe rețelele de socializare, acolo unde au apărut și imagini cu modul exemplar în care austriecii au asfaltat la ei acasă!

Într-un comunicat, conducerea Primăriei Caransebeș anunță că nu va mai plăti niciun leu până când cei de la Strabag nu rezolvă problemele apărute pe strada Ardealului.

„Lucrarea nu a fost recepționată și plătită integral, singura plată s-a făcut pentru substratul compus din piatră spartă, nu și pentru covorul asfaltic. Vă asigurăm că nu se vor mai face nicio plată și recepția finală până când problemele nu vor fi remediate, iar lucrările vor fi executate în conformitate cu normele de calitate”, transmite tot pe rețelele de socializare conducerea Primăriei Caransebeș.

În octombrie anul trecut, primarul Felix Borcean mergea pe mâna austriecilor, declarând că nu are emoții în ceea ce privește asfaltarea străzilor de către Strabag. Deocamdată, realitatea din teren nu este cea pe care și-a dorit-o edilul Caransebeșului…

JCS-R.M.