Austriecii, lucrare „românească” - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Deși conducerea municipalității caransebeșene se declara mulțumită că austriecii de la Strabag au asfaltat și noaptea ca să finalizeze strada Ardealului, acum recunoaște că sunt probleme pe tronsonul respectiv. Probleme semnalate pe rețelele de socializare, acolo unde au apărut și imagini cu modul exemplar în care austriecii au asfaltat la ei acasă!

Într-un comunicat, conducerea Primăriei Caransebeș anunță că nu va mai plăti niciun leu până când cei de la Strabag nu rezolvă problemele apărute pe strada Ardealului.

„Lucrarea nu a fost recepționată și plătită integral, singura plată s-a făcut pentru substratul compus din piatră spartă, nu și pentru covorul asfaltic. Vă asigurăm că nu se vor mai face nicio plată și recepția finală până când problemele nu vor fi remediate, iar lucrările vor fi executate în conformitate cu normele de calitate”, transmite tot pe rețelele de socializare conducerea Primăriei Caransebeș.

În octombrie anul trecut, primarul Felix Borcean mergea pe mâna austriecilor, declarând că nu are emoții în ceea ce privește asfaltarea străzilor de către Strabag. Deocamdată, realitatea din teren nu este cea pe care și-a dorit-o edilul Caransebeșului…

JCS-R.M.

6 Comentarii

 1. Coco Chanel Reply

  De ce va mirati?Voi sunteti multumiti de Raiffeisen?ATM-urile sunt goale,alergi prin oras dupa banii tai.Suplimentar au desfiintat sedii din Oravita,Moldova.Oamenii care au facut greseala sa ia credite de la ei trebuie sa alerge pana la Resita.Suplimentar,vor desfiinta plata cash adica vor desfiinta caseriile de la sediile ramase.Daca ma gandesc si la padurile patriei,taiate de baietii astia,tabloul este complet.

  • @coco: O corectie. Padurile patriei sunt taiate de romanii „nationalisti” care isi iubesc tara, iubesc pesedeul, pnl si haurul si apoi le vand austriecilor.
   Vorbesti despre banci? Pai sa iti spun eu cu ing-ul.
   Pe langa angajat, mai am si jobul de presedinte de asociatie de prop in Bucuresti.
   Am fost anul trecut in concediu in orasul natal Resita. In perioada aia trebuia facuta actualizarea datelor asociatiei. Am zis ca fac la Resita treaba. Pers juridica, prioritate, se face.
   Doar ca la Resita tzeapaa. Nu e sediu cu personal cu care sa vorbesti.
   Am sunat si am aflat ca trebuie sa merg ori la Timisoara, ori la Deva, dar cel mai bine ar fi sa merg la Bucuresti in sediul de care apartine asociatia, pt ca nici acolo nu imi garanteaza ca voi reusi.
   A trecut concediul, ne-au restrictionat contul intre timp, pana am ajuns in Bucuresti. Am facut tot in max 10 min.
   Asta tot in conditiile in care an de an, nu se intampla nici o schimbare si an de an merg sa fac acelasi rahat.
   Mda, banci moderne in anul 2022.
   Crede-ma, ca nu e austriacul de vina. E rumânu autentic si legile proaste si birocratia multa.
   Numai la noi si la rusi ai nevoie de o adeverinta prin care sa se confirme ca nu ai nevoie de nici o adeverinta.

  • Aici tot rumânu autentic a facut o jmecherie, le-a spus sa puna mai putin material de ala si sa faca receptie doar pe materialul alalalt.
   Cred ca l-au intrebat pe crina cum a procedat el pe pndl-uri.

 2. Sa inteleg ca s-a gasit rumanul „DOREL” sa faca gura cu privire la calitatea unei lucrari (indiferent ce fel de lucrare ar fi asta) ???
  Am vazut-o si pe asta !!!

  • Nu dorel. Dorel tot la gandirea arhaica ramane.
   S-au sesizat romanii ca mine, care s-au saturat de furtul asta tipic romanesc.

Adaugă comentariu