Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipele de seniori ale Reșiței, atât la masculin, cât și la feminin, au obținut medaliile de aur la Campionatul Național de 10 km marș ce a avut loc pe un traseul omologat în jurul Arenei Naționale din București! În total, reșițenii au obținut șase medalii, dintre care trei au fost de aur, una de argint și două de bronz!

„Am reușit să obținem locul I la seniori prin Narcis Mihăilă, locul III la seniori prin Marius Cocioran și locul IV prin Remus Rădoi, tot la seniori. Echipa de seniori de la CSM Reșița, formată din Marius Cocioran, Narcis Mihăilă și Balog Atila, a devenit campioană națională, iar pe locul II s-a clasat echipa de la CSU Reșița formată din Remus Rădoi, Ionuț Pleșu și Poliță Ilie Samuel. La fete, la senioare, echipa formată din Țuțu Sorana, Vasilica Clicinschi și Mihaela Pușcașu a devenit campioană națională. De asemenea, o altă medalie am reușit să câștigăm la categoria tineret prin Țuțu Sorana, care s-a clasat pe locul III. Pentru noi urmează în data de 29 iunie Campionatele Naționale de 20 de kilometri , ce vor avea loc pe arena din Cluj-Napoca.”, a declarat antrenorul Octavian Măzăran.

Sportivii sunt antrenați de Gheorghe Ardeleanu, Marius Cocioran, Lucian Bolgar și Octavian Măzăran. Competiția a fost arbitrată de către arbitri licențiați IAAF (Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism).

JCS-Ștefan Moraru