Caraş-Severin, Romania
CARAȘ-SEVERIN – S-a întâmplat azi noapte pe drumul județean care leagă Voislova de Rusca Montană! Trei femei se aflau în mașină, una dintre acestea fiind în stare foarte gravă, însă, din păcate, a decedat!
Aproape de miezul nopții, la 112 a fost anunțat un accident rutier pe DJ 684 Voislova – Rusca Montană, cu un autoturism implicat și o persoană încarcerată. Au intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Caransebeș, Serviciul de Ambulanță Județean și polițiști de la Rutieră.
La fața locului, aceștia au constatat că în autoturismul care s-a izbit de pom se aflau trei femei. Două dintre acestea au fost transportate de către echipajul SMURD la spital, iar victimei încarcerate i s-au executat manevre de resuscitare de către echipajul de pe Ambulanță. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic, femeia fiind declarată decedată.
„Aseară, în jurul orei 22.00, pe DJ 684, între localitățile Voislova și Rusca Montană, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor două. Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce o femeie de 50 de ani din Rusca Montană conducea un autoturism din direcția DN 68 către Rusca Montană, la ieșire dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și lovind un copac aflat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul unei pasagere de 52 de ani și rănirea conducătoarei auto și a celei de-a doua pasagere, în vârstă de 52 de ani. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Caraș-Severin.
JCS-L.A.