Au început lucrările la Ambulatoriul spitalului - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Așa cum anunţau zilele trecute managerul unităţii sanitare din Caransebeş, Adrian Cican, și primarul Felix Borcean!

Lucrările se derulează la etajul 1 din Policlinică, acolo unde va funcționa ambulatoriul cu cele 19 cabinete de specialitate, iar constructorul estimează că vor fi finalizate în jurul datei de 17 februarie.

„Lucrările se desfășoară normal, vrem să terminăm până în 15-17 februarie, asta fără tarkett. O să mai dureze 4-5 zile în plus pentru tarkett, care se va pune atât în cabinete, cât și pe culoarul de acces. Schimbăm toată instalația termică, inclusiv caloriferele vechi, ușile și geamurile se repară, se vopsesc, fiecare cabinet va avea internet individual, tablou de siguranță individual pentru iluminat și aparatură. Banii sunt din bugetul local, fără alte ajutoare, undeva la 268.000 lei plus TVA, fără tarkett, care este 90.000 lei cu tot cu TVA, pe care tot Primăria îl va plăti, dar pe o altă firmă și alt contract.”, a precizat Ion Gheorghe Ștefan, directorul Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare.

Mai sunt însă două cabinete care încă nu au fost eliberate de chiriași, unul dintre acestea în care funcționa și Societatea Civilă Medicală Chirurgia, în care era implicat și președintele Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean. „Cele două cabinete de pe culoarul de acces urmează să fie eliberate, sunt sigilate, dl manager Cican se ocupă de repartizarea lor și noi doar le primim spre a le renova”, a mai spus șeful SPIR.

JCS-R.M.