Au făcut enduro de 7000 de lei la Văliug - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

VĂLIUG – Dacă ieri dimineață jandarmii montani din cadrul Postului Văliug reușeau să dea o mână de ajutor la igienizarea stațiunii Semenic, după-amiază au continuat „curățenia în zonă“ și au surprins patru pasionați de enduro care au folosit ATV-uri în arealul natural, dincolo de limitele legii!

Jandarmii au identificat patru persoane care au ales să-și petreacă sfârșitul de săptămână în judeţul nostru, fără să gândească la distrugerile pe care le produc folosind autovehicule de teren în fondul forestier.

Oamenii legii „au observat mai multe autovehicule de tip «Bughi» care au urcat pe o pârtie de schi vizibil delimitată, unde există amplasat și un indicator care interzice folosirea acestora. În partea de sus a pârtiei, jandarmii au reușit să oprească doi dintre cei patru bărbați pasionați de enduro, iar în urma celor constatate aceștia au fost sancționați cu 1000 de lei fiecare. Celelalte două persoane au fost așteptate la locul de cazare pentru a li se aduce la cunoștință faptul că au încălcat anumite norme de conviețuire socială pentru care vor fi sancționați contravențional cu suma de 1000 de lei. Unul dintre aceștia a devenit violent verbal, fiindu-i aplicată și o sancțiune de 3000 de lei“, informează jandarmii cărășeni.

JCS-A.M.