Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Prin această campanie, Artrom Steel Tubes și-a demonstrat angajamentul față de protejarea mediului!

Astăzi, 14 iunie, Artrom Steel Tubes a organizat la Reșița campania „Artrom plantează în România”, un eveniment care a combinat plantarea de copaci cu experiența Conferinței de Cercetare Științifico-Practică VISIONS, ce presupune activități de business și de educație sustenabilă. Tinerii angajați, participanți în cadrul ediției de anul acesta a Conferinței Visions, au fost invitați să participe, atrăgând atenția asupra necesității reducerii amprentei de carbon. Organizatorii evenimentului au încurajat participanții să se implice activ în această inițiativă, subliniind importanța plantării copacilor ca soluție concretă și de lungă durată pentru protejarea mediului.

Reprezentanții companiei au declarat: „Reducerea amprentei de carbon este o problemă care ne privește și ne afectează pe toți, iar soluționarea acesteia necesită implicarea fiecăruia dintre noi.”

Prin această campanie, Artrom Steel Tubes și-a demonstrat angajamentul față de protejarea mediului, recunoscând rolul esențial al copacilor în îmbunătățirea calității aerului, regenerarea solului și creșterea biodiversității. În semn de solidaritate și preocupare pentru natură, angajații companiei au plantat astăzi 500 de copaci.

JCS-L.A.

Adaugă comentariu