Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița, secția de arte marțiale mixte, a participat recent cu șapte sportivi la ediția a VII-a a competiției New K1 Generation, la Năvodari! Sportivii pregătiți de antrenorul Gheorghe Cîrlea s-au remarcat și de această dată, reușind să câștige medalii la mai multe categorii de vârstă și de greutate!

Stoica Cezar, în vârstă de 7 ani, la categoria 35 kg, a obținut locul 1; Doroftei David, în vârstă de 11 ani, a câștigat piramida categoriei 40 kg; Chisăliță Raul, în vârstă de 11 ani, a obținut locul I la categoria 45 de kg; Ruben Adelin, în vârstă de 12 ani, a ajuns în finala categoriei 40 kg și la extra-round a pierdut la un punct diferență.

De asemenea, Doroftei Denisa, în vârstă de 14 ani, la cateogoria 60 kg, a obținut locul II; Costea Maria, în vârstă de 15 ani, la categoria 45 kg, a obținut locul 1, iar Costea Ionuț, în vârstă de 15 ani, a luptat în piramida categoriei 60 kg. Acesta a câștigat primul și al doilea meci, dar a pierdut la extra-round, după un meci incendiar cu reprezentantul gazdelor din Năvodari.

JCS-Ștefan Moraru