Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Începând din 15 ianuarie, intră în vigoare modificările programului ghişeului Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase!

După cum ne informează Poliţia judeţului, activitatea de relaţii cu publicul a celor de la Arme, incluzând preluarea cererilor şi eliberarea documentelor necesare autorizării sau menţinerii autorizării persoanelor fizice pe linie de arme se va desfăşura doar în zilele de marţi şi joi, între orele 10.00 şi 13.00.

„Pentru informații suplimentare, puteți apela Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin la numărul de telefon 0255/502.205. Formularele tipizate privind activitatea S.A.E.S.P. pe linie de autorizări persoane fizice şi juridice sunt prevăzute în Anexele nr. 1-49 din H.G. nr. 11 din 2018 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor. Din motive de siguranță medicală, care vizează prevenirea răspândirii și infectării cu virusul Sars-CoV-2, toți cei care vin să depună sau să ridice documente sunt rugați să respecte regulile de prevenire și să păstreze distanţa de cel puţin un metru faţă de funcţionarul de la ghişeu, precum şi faţă de celelalte persoane din sediul instituţiei“, transmite Poliţia judeţului.

JCS-A.M.