Armă de vânătoare, într-o scorbură, la Bocşa - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Oamenii legii au găsit, duminică seara, o armă de vânătoare confecţionată artizanal, ascunsă în scorbura unui copac, într-o pădure din apropierea oraşului Bocşa!

„În urma activităților investigative desfășurate în cadrul unui dosar penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, în aceeaşi seară, poliţiştii au ridicat aproape 200 de proiectile și cartușe de vânătoare, o parte dintre ele posibil încărcate artizanal, un pat de pușcă, recipiente ce conțineau pulbere asemănătoare prafului de pușcă, precum și alte obiecte folosite la confecționarea cartușelor de vânătoare. Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că aceste obiecte ar fi fost confecționate și deținute, în mod ilegal, la domiciliu, de un bărbat de 45 ani, din Bocșa, actualmente încarcerat în penitenciar, pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor“, informează Poliţia judeţului.

Întreaga cantitate de arme, proiectile și cartușe de vânătoare, dar și celelalte obiecte folosite la confecţionarea lor au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării.

JCS-A.M.