Caraş-Severin, Romania

Aceasta va afecta reşiţenii de pe Aleile Nedeea, Treptelor, Pantei, străzile Parcului, Canalului, Oituzului, Ţiglăriei, Carpaţi, Cozia, Rândunica, Izvorului, Nicolae Bălcescu, Romul Ladea, Ciocârliei, Vânătorilor, Alexadru Vlahuţă, Semenic, Gozna, Feroviarului, Avram Iancu, Siret, Ceretului, Ţerovei, Rândurile I, II, III şi IV, Vântului, Dorna, Căprioarei, Badea Cârţan, Vârfului, Dealu’ Mare, Simion Mangiuca, Nikolaus Lenau, Alunilor, Mierlei, Turturelelor, Vulturilor şi Banaduct.

Potrivit celor de la AquaCaraş, alimentarea cu apă este sistată la solicitarea Hidroconstrucţia, pentru efectuarea de noi lucrări în cadrul ISPA. „AquaCaraş a solicitat constructorului Hidroconstrucţia să se încadreze în perioada de timp comunicată oficial“, se mai arată într-un comunicat remis redacţiei.

La fel, şi municipalitatea a solicitat ca întreruperile de apă să se facă numai cu avizul autorităţilor locale, aşa cum au hotărât consilierii reşiţeni, şi cu înştiinţarea din timp a populaţiei. Însă în realitate lucrurile nu stau niciodată ca în solicitările de pe hârtie, în detrimentul consumatorilor.

Antoniu Mocanu