Aproape 100 de amenzi rutiere în patru ore - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Polițiștii cărășeni informează despre acțiunile derulate joi, 17 februarie, între orele 11.00 și 15.00, pe DN 6, pentru siguranța traficului. În urma acestora, au fost reținute în vederea suspendării 17 permise de conducere, cele mai multe dintre ele pentru nerespectarea regulilor privind depășirea (15), și au fost retrase șase certificate de înmatriculare!

În operațiuni au fost implicați 27 de polițiști, dintre care 11 rutieri, iar 16 din structurile de ordine publică, având atribuții pe linie rutieră, fiind folosite și cinci aparate radar. În cele 4 ore, oamenii legii au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 30.000 de lei. Cele mai multe dintre sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză impuse pe tronsonul de drum (63).

Polițiștii rutieri au subliniat faptul că astfel de acțiuni se desfășoară în mod permanent pe drumurile publice din județ. Luna aceasta, până acum, pe DN 6 a fost înregistrat un singur accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

JCS-A.M.