Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Din cauza unei întreruperi în alimentarea cu energie electrică a electropompei instalate provizoriu pentru a extrage apa brută din râul Sebeș pe perioada în care Hidroelectrica execută lucrări de mentenanță la lacul Zervești, pe parcursul zilei de astăzi nu s-a putut asigura cantitatea de apă necesară unui debit la valori normale. Astfel, anunțăm cetățenii că în următoarele ore presiunea din rețeaua de alimentare a municipiului va fi una scăzută!

Precizăm că între AquaCaraș SA și Hidroelectrica SA a fost semnat un protocol de colaborare în care se specifică faptul că, pe perioada intervențiilor pe care aceștia le execută, obligația de a asigura funcționarea instalației montate pentru ca distribuția apei potabile în municipiul Caransebeș să se desfășoare în condiții normale este în sarcina Hidroelectrica S.A.

În cazul în care apar probleme, AquaCaraș S.A. este pregătită să intervină pentru ca disconfortul resimțit de cetățeni în această perioadă să fie cât mai mic. Pentru sesizări vă rugăm să contactați Dispeceratul Central al S.C. AQUACARAȘ S.A  la tel. 0255/215643 sau 0766341274 și Punctul de Lucru Caransebeș la tel. 0255/516321 sau 0722333735.

Mulţumim pentru înţelegere.

CONDUCEREA  SC AQUACARAȘ SA