Caraş-Severin, Romania

ORAVIȚA. Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu pentru „Fermă porcine pentru reproducție și creștere purcei“, titular FERKEL ZUCHT SRL, desfăşurată la punctul de lucru din Oravița, sat Agadici, judeţul Caraş-Severin.

Decizia a fost luată în urma consultării autorităţilor membre C.A.T. întrunit în data de 15.05.2024 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin.

Decizia de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu este disponibilă publicului la sediul APM Caraş-Severin, pe pagina de internet a APM Caraș-Severin www.apmcs.anpm.ro şi la sediul titularului de activitate.

Observaţiile publicului formulate în scris, se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin din Reşiţa, strada Petru Maior nr. 73, judeţul Caraş-Severin de luni până joi între orele 8,00 – 15,00 şi vineri între orele 8,00 – 13,00 sau electronic la adresa de e-mail a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin: [email protected] până la data 20.06.2024 (30 de zile de la data apariţiei anunţului).