Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O parte dintre angajaţii fostului operator de termoficare cer, la rândul lor, ajutoare de urgenţă pentru montarea de centrale.

Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei, a precizat: „Câţiva dintre foştii angajaţi ai CET 2010, în număr de 11 – acum o săptămână erau şase –, au solicitat ajutoare de urgenţă. Fiecare dintre ei a primit, conform hotărârii Consiliului Local, câte 500 de lei. Cei care se încadrează pot face obiectul unei noi hotărâri de Guvern, noi strângem datele până în 28 noiembrie. Dar cei în cauză au deja centralele achiziţionate! Eu îi susţin, dar să se încadreze. Îmi aduc aminte de întrebările reşiţenilor care, în fiecare vară, câte trei-patru luni, nu aveau apă caldă, dar salariile erau luate de toată lumea“.

5 Comments

 1. Iar se induce lumea in eroare! Apa calda nu a fost oprita din cauza angajatilor,ei nu au nicio vina ca autoritatea locala, nu a gestionat corespunzator situatia,ramanand salarii restante neachitate de 5 luni.Iar compensarea fostilor abonati ai CET trebuie facuta obligatoriu,nu are legatura cu fostii salariati, pe care,cineva, cu stilul caracteristic ,vrea sa-i faca raspunzatori de greselile altora .Nu se intelege ca oamenii au fost angajati la o societate a CL si acesta putea ORICAND sa o desfiinteze,nu trebuia facut niciun studiu ,platit cu bani grei ca sa se inchida activitatea! Autoritatea locala avea dreptul (cum a si facut-o) sa spuna STOP, sa trimita oamenii acasa,cu salariile la zi si era liniste!Toata lumea stie asta si faptul ca ,in 2009 Resita a castigat un proiect european pt. termoficare de 25 milioane euro,pe care ulterior l-a pierdut din cauza autoritatilor locale!Si NIMENI din mass media nu vrea sa dezvaluie aceste lucruri!!

 2. Toader Danila Reply

  Daca doriti ,cu adevarat clarificarea acestor aspecte privind CET-ul ,consultati-ne si pe noi,fostii angajati si fosti abonati ai CET-ului!Asa aveti opinii numai de-o parte si subiective.Va stam la dispozitie si cu documente care sa arate adevarul!

 3. fost fraier cotizant la cet resita Reply

  Lasa ca atatia ani voi v-ati luat salariile in timp ce noi ne incalzeam cu aragazul sau radiatorul si plateam facturi de ne venea sa plangem. Atunci de ce nu erati indignati, nesimtitilor! Ar trebui sa-i pupati mana padurarului ca n-a inchis CETul de acum multi ani. Sa va ia naiba ca din cauza voastra s-au bagat atatia bani aiurea, sa nu ajungeti voi someri.

  Danila, daca esti barbat zi cat aveai salariul cand eu incalzeam apa pe aragaz si-ti plateam tie apa ‘calda’ de parca mi-o aduceai tu cu lingurita si suflai in ea pana se incalzea!

  • altii in cauza Reply

   N-ai fost fraier deloc!Sistemul ar fi functionat in conditii bune daca s-ar fi investit la timp ,iar ocazii am avut ,asa cum arata aici un resitean.Iar de inchis ,CET-ul putea fi terminat de vreo 2 ani,i-a oprit cineva?Asa e bine acum ,cu salarii restante de peste 5 luni?Mana nu o pupam NIMANUI, fiindca nu suntem ..pupaciosi si nici milogi si oricum, nu avem loc de ..altii care se dau barbati cu nume de

 4. TERMOFICAREA este o mare problema,iar la cele mai multe intrebari ar putea raspunde printre altii si unii dintre ultimii CONDUCATORI ai acestei societati……………suflatori sau cum se spune la cei muzicanti care ……sufla undeva,sau adevarati BUNI agricultori cu MASTERATE obtinute in ……regim de urgenta…….dar BUNI TOVARASI …..la nevoie….

Adaugă comentariu