Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În urma procesului de selecție internă pentru poziția de subprefect în cadrul USR și a propunerilor trimise din teritoriu, Biroul Național l-a validat pe Andrei Plujar ca subprefect de Caraș-Severin!

Andrei Plujar provine dintr-o veche familie de reșițeni, este antreprenor, absolvent al Universității Politehnica Timișoara, cu un MBA (masterat în Administrarea Afacerilor). La alegerile de anul trecut a fost candidatul USR la Consiliul Judeţean, Plujar fiind şi cel care a făcut cunoscut USR în Caraş-Severin.

„Le mulțumesc colegilor mei din filiala Caraș-Severin pentru susținerea pe care mi-au acordat-o în procesul de selecție internă organizat deschis și transparent. Le mulțumesc pentru încredere colegilor mei din Biroul Național al USR. Numirea ca reprezentant al Guvernului în teritoriu mă bucură, dar mă și responsabilizează. De abia aștept să încep munca alături de viitorii mei colegi de la Prefectură, sunt plin de energie pozitivă și sunt dornic să fiu în serviciul cetățeanului din județul meu“, ne-a declarat noul viitor subprefect.

JCS-N.C.