Andrei Plujar, subprefect al judeţului Caraş-Severin - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În urma procesului de selecție internă pentru poziția de subprefect în cadrul USR și a propunerilor trimise din teritoriu, Biroul Național l-a validat pe Andrei Plujar ca subprefect de Caraș-Severin!

Andrei Plujar provine dintr-o veche familie de reșițeni, este antreprenor, absolvent al Universității Politehnica Timișoara, cu un MBA (masterat în Administrarea Afacerilor). La alegerile de anul trecut a fost candidatul USR la Consiliul Judeţean, Plujar fiind şi cel care a făcut cunoscut USR în Caraş-Severin.

„Le mulțumesc colegilor mei din filiala Caraș-Severin pentru susținerea pe care mi-au acordat-o în procesul de selecție internă organizat deschis și transparent. Le mulțumesc pentru încredere colegilor mei din Biroul Național al USR. Numirea ca reprezentant al Guvernului în teritoriu mă bucură, dar mă și responsabilizează. De abia aștept să încep munca alături de viitorii mei colegi de la Prefectură, sunt plin de energie pozitivă și sunt dornic să fiu în serviciul cetățeanului din județul meu“, ne-a declarat noul viitor subprefect.

JCS-N.C.

5 Comentarii

 1. Ce bine e să fi numit, alta viață! Dacă era să candideze lua 2,3 % maxim 4

 2. Nu Plujar era cel care a refuzat propunerea lui Dunca de colaborare cu liberalii la recentele alegeri ?
  Acum e dornic să muncească alături de prefectul liberal !
  Măi, să fie ! Ce ți-e și politica asta…

 3. De-acum, demnitar și alea,alea…niciun privilegiu. Numai muncă în folosul cetățenilor !
  S-auzim de bine !

 4. Daca ne faci de ras adio cu USR in Caras. Si asa mesajul vostru nu a razbatut prin satele carasene, iar daca vei fi implicat in vreo magarie s-a zis cu voi. Ai acum sansa de a arata ca sunteti altceva decat mocioci, grindeni si hurduzei.

  • toti o apa.... Reply

   lasa ca le face cinste voiculescu, ghinea, barna…..si ei tot cu PCR! adica pile, relatii, cunostinte pentru cine nu stie

Adaugă comentariu