Andra Pleșa: Sper ca alegerea caransebeșenilor să fie cea corectă! Felicitări, Felix Borcean! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Învinsa din campania pentru fotoliul de primar al Caransebeșului spune că municipiul are nevoie de fapte și că va fi foarte atentă ca așteptările cetățenilor să nu fie înșelate!

Liberala Andra Pleșa l-a felicitat pe primarul ales Felix Borcean și a mulțumit celor aproape 9 mii de caransebeșeni care au venit la vot. „Îl felicit pe Felix Borcean pentru reușită. De acum înainte, voi fi doar avocatul caransebeșenilor și voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate. Îi felicit pe colegii mei liberali din Caransebeș, care prin munca lor au reușit să reconfirme că în ceea ce privește votul politic, PNL este primul partid în preferințele cetățenilor pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean. Acest rezultat este meritul lor! Ne bucurăm alături de colegii din județ pentru victoria lui Romeo Dunca și suntem convinși că va arăta că se poate și în Caraș-Severin. Le mulţumesc tuturor celor care au votat! Le mulţumesc celor care mi-au acordat încrederea și care și-au pus speranţele în echipa PNL. De asemenea, le mulţumesc tuturor celor care ne-au ascultat și ne-au fost alături în această perioadă”, a spus Andra Pleșa.

Chiar dacă a pierdut, liberala a precizat că alegerile au fost pentru ea un câștig, prin echipa de tineri pe care a coagulat-o în jurul ei. Despre viitor? „Caransebeșul trebuie să meargă înainte și de aceea, vom rămâne o echipă dedicată proiectelor și dezvoltării orașului. Avem nevoie de fapte și îmi doresc sincer, ca pentru binele nostru, al tuturor, alegerea de duminică a cetățenilor, să fie cea care să aducă dezvoltarea în oraș. Caransebeșul are nevoie de fapte și sper ca alegerea pe care au făcut-o caransebeșenii să fie cea corectă pentru următorii 4 ani”, a mai adăugat Andra Pleșa.

JCS-N.C.