Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – După contestaţie, eleva renumitului liceu din Caransebeş a primit nota maximă la examenul de Bacalaureat, reuşind să aducă judeţul printre cele care au şi 10 la examenul maturităţii!

Nu este o performanță singulară pentru olimpica la Matematică, încă de la Evaluarea Națională de acum patru ani media 10 fiind la ordinea zilei pentru Anca Stanoev. În prima fază, la Bac-ul din acest an, Anca a fost notată cu 10 la Matematică și doar cu 9,55 la Limba și literatura română, nota pe care a contestat-o, cu succes, pentru că în urma reevaluării lucrării, a primit nota maximă, obţinând astfel singura medie generală de 10 din Caraș-Severin.

„Felicitări elevei noastre, ANCA STANOEV, pentru media 10 la bacalaureat, o medie care întărește rezultatele obținute până acum – Evaluare națională – 10, media pe cei 4 ani de liceu – 10, șefă de promoție anul acesta! Mult succes în tot ceea ce vei face în continuare, ANCA!”, au notat imediat după contestații cei de la „Traian Doda“. Anca Stanoev, olimpică națională la Matematică, poate opta fără examen pentru orice facultate de mate-info.

Reamintim, chiar și după contestații, potrivit statisticii Ministerului Educaţiei pentru judeţul nostru, primele trei poziţii din clasamentul celor mai bune medii sunt ocupate de unităţile de învăţământ din municipiul Caransebeş: Colegiul Naţional „Traian Doda“ şi Colegiul Naţional „C.D.Loga“.

JCS-Nicoleta Moraru