Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Imobilul şi terenul pe care îşi desfăşoară activitatea Serviciul de Ambulanţă pot fi folosite gratuit.Municipalitatea a reînnoit protocolul prin care dă în folosinţă gratuită Serviciului Judeţean de Ambulanţă imobilul şi terenul unde îşi desfăşoară, în prezent, activitatea staţia din municipiu.

Decizia a fost luată la ultima şedinţă a Consiliului Local, plenul aprobând, în unanimitate, solicitarea depusă de conducerea judeţeană a Ambulanţei. Vechiul protocol, încheiat tot pe o perioadă de cinci ani, va expira la finele lunii viitoare.

„Consiliul Local a aprobat în şedinţa extraordinară propunerea Primăriei de a prelungi contractul de folosinţă gratuită de către Ambulanţa Caransebeş, pe o perioadă de cinci ani, a spaţiilor pe care le deţine şi în prezent, fiind vorba în acest caz de şase camere, un hol, un grup sanitar, atelier de reparaţii, şase magazii şi trei boxe, pe care medicii, asistenţii, şoferii de pe ambulanţe le folosesc în municipiu. Folosinţa este gratuită, şi este normal să fie aşa, pentru că dorim prin acest gest să sprijinim Ambulanţa şi tot ceea ce ţine de serviciile de urgenţă medicală şi de salvare a vieţilor cetăţenilor din Caransebeş şi din întreaga zonă arondată Staţiei din municipiu“, a precizat edilul de pe Timiş şi Sebeş, Ion Marcel Vela.

Darea în folosinţă gratuită a imobilului din strada Grădinilor se înscrie într-o serie de măsuri luate de administraţia locală pentru bunul mers al Staţiei de Ambulanţă Caransebeş. În ultimii doi ani, clădirea fost reabilitată, Primăria investind câteva zeci de mii de lei într-o nouă instalaţie de încălzire dar şi în acoperiş şi geamuri termopan noi pentru această locaţie.

Lidia Almăjanu

Enable referrer and click cookie to search for pro webber