Amariei: Nu aveam foarte multe așteptări! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fotbalistele de la ACS Banat Girls Reșița au pierdut miercuri, 11 noiembrie, partida din deplasare cu Piroș Security Arad, scor 4-0 pentru arădence!

„Nu aveam foarte multe așteptări de la acest meci. Am văzut rezultatul foarte bun pe care l-au făcut în ultima etapă la Odorhei, iar noi nu veneam după un meci foarte bun. Ne-a dărâmat înfrângerea cu formația din București, când am pierdut în ultimul minut. Am reușit să schimb un pic atitudinea fetelor, cred că am participat și noi la acest spectacol fotbalistic, în sensul că am avut un joc relativ bun. Întâmpinăm în continuare probleme de lot, pe lângă cele financiare care sunt destul de mari. Avem câteva jucătoare accidentate, acum ni s-a lovit și o junioară și suntem într-o situație dificilă în acest final de campionat. Vedem cum vom arăta duminică, cu Galațiul, iar apoi vom avea deplasarea la Alexandria. După aceste meciuri vom face o analiză și vom vedea ce este de făcut. Avem probleme financiare, dar nu vrem să ne dăm răniți în fața nimănui. Vrem să terminăm acest tur de campionat și ne vom pregăti pentru playout. Nu mai avem șanse să sperăm la mai mult. Ne dorim să nu retrogradăm. Lucrul cel mai sigur este că nu vom ceda, dar dacă nu ne va ajuta nimeni din punct de vedere financiar, nu știu în acest moment ceea ce vom face”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei reșițene.

Următorul joc al fetelor pregătite de Amariei va fi duminică, 15 noiembrie, de la ora 11:00, acasă, cu Universitatea Galați.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Călin Mnerie