Alexandru Matei, cel mai bun și dintre studenți - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Al treilea aur în doar câteva luni pe plan intern pentru caransebeșeanul Alexandru Matei la judo! După titlurile naționale la U 21 și U 23, Matei și-a trecut în palmares și medalia de aur la Campionatul Național Universitar de Judo, desfășurat zilele trecute!

Student în anul I la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidiu din Constanța, Alexandru Matei, care acum concurează pentru Dinamo București, s-a impus categoric în fața adversarilor de la categoria 60 kg, pe tatami-ul Sălii Polivalente „Transilvania” din Sibiu.

Caracterizat de colegi, antrenori și profesori ca fiind perseverent, serios și dedicat în totalitate practicării sportului de performanță, Alexandru este component al lotului național de judo și este considerat una din marile speranțe ale sportului românesc pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Locul 24 în lume la categoria sa de vârstă, Matei va concura în luna mai la un alt turneu de Cupa Europei, în Spania, la Malaga, după ce la un turneu similar la Atena, în luna martie, a obținut medalia de bronz.

JCS-R.M.