Caraş-Severin, Romania


REŞIŢA – La conferinţa de presă de după partida dintre CS Caraş-Severin şi Politehnica Timişoara, Aihan Omer şi Constantin Ştefan şi-au susţinut punctele de vedere.

Deşi era foarte afectat de eşecul echipei sale în disputa cu CS Caraş-Severin, scor 22-27, Constantin Ştefan, antrenorul echipei Politehnica Timişoara, a declarat: „În primul rând, vreau să felicit echipa din Reşiţa pentru victorie. A făcut un meci aproape exact, şi a meritat cele trei puncte. Noi, practic, am alergat tot meciul după reşiţeni. Am avut un moment când am venit la un gol. Lipsa de concentrare şi, nu în ultimul rând, ratările din situaţii clare, au făcut diferenţa cu care s-a terminat meciul, care este mult prea mare faţă de cum s-au desfăşurat ostilităţile. În ceea ce priveşte echipa mea, băieţii au jucat destul de timoraţi. Se pare că ora 11 nu este una prea bună pentru ei, parcă nu s-au trezit. Şi, ca atare, am făcut o partidă destul de slabă. Am venit cu intenţia să ne luăm punctele înapoi. Dar, din păcate pentru noi, nu am reuşit”.

Replica prof. Aihan Omer a fost, ca de obicei, una de susţinere a elevilor săi şi felicitarea lor pentru modul în care şi-au apărat şansele: „Trebuie să încep, ca prim subiect, fără să fie o lozincă sau o formulă de protocol, să-mi felicit jucătorii. Pentru că ce am discutat noi, şi cum am pregătit jocul pentru întâlnirea cu Timişoara s-a realizat aproape sută la sută. Şi mă refer în primul rând la devotament, la dăruire, la sacrificiu. Era singura noastră să batem o echipă, care şi ea a vent să câştige. Dar, echipa noastră a avut o determinare şi o dăruire exemplare, şi asta s-a văzut în apărare. Cred că toată lumea a văzut că băieţii au jucat la sacrificiu. În prezent, Reşiţa face legea în Banat”.