Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CS Caraș-Severin a învins pe CSM București, cu 33-26, într-un meci din etapa a XVII-a a LIgii Naționale de handbal masculin.

După această partidă, tensionată pe alocuri, antrenorul formației cărășene, Aihan Omer, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi: „Sunt mulțumit atât de rezultat, cât și de joc, dar în special de dăruirea pe care au arătat-o jucătorii noștri la acest meci. Publicul a fost din nou un aliat de nădejde, ca și în meciul cu Steaua. Noi am fost foarte vigilenți în privința handbaliștilor de la CSM București, deoarece în ultimele jocuri ale lor au arătat că sunt într-o formă sportivă bună și au un moral bun. De aceea a trebuit să fim foarte atenți, să pregătim foarte atent jocul, să nu facem nicio greșeală. Am reușit să anihilăm golgheterii lor, Nicu Negru și Dan Racoțea, și diferența pe tabelă s-a văzut. Ceilalți jucători au încercat și ei să marcheze goluri, dar din moment ce le anihilezi cei mai buni jucători, e normal să ai un avantaj în plus. De asemenea, portarul Ionescu a fost într-o formă bună, totul coroborat cu susținerea publicului și foamea de puncte pe care o aveam, ne-au adus astăzi o victorie, într-un meci pe care îl consideram important în acumularea de puncte. Ne așteaptă o săptămână foarte grea, cu un meci la Constanța, unde va fi un drum lung și obositor. Obiectivul imediat este recuperarea jucătorilor după efortul depus.”

Următorul meci al echipei CS Caraș-Severin este programat miercuri, 19 februarie, de la ora 18.15, în deplasare la campioana HCM Constanța.