Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Pentru acest weekend, weRIDE vă propune o nouă aventură cu bicicletele pe munte, la răcoare și aer curat. Mai ales că mersul cu bicicleta sau o plimbare în aer liber nu au făcut rău nimănui, niciodată, fie om sau mediu înconjurător!

Așa că dacă aveți chef de pedalat la altitudine, cei de la weRIDE vă așteaptă pe unul din traseele weRIDE Bike Park. „Ai încercat traseul negru de Freeride din Bike Park? Are o lungime de 5 km și un nivel dificultate mediu/avansat. Te așteptăm în weekend!”, e invitația lansată de weRIDE pentru toți amatorii de adrenalină.

Și pentru că după pedalat merge și puțină distracție, sâmbătă, 9 iulie, la SkyLounge, pe Muntele Mic continuă seria petrecerilor tematice. „De data aceasta îi avem alături și pe prietenii noștri de la Martians. Toate persoanele care doresc să participe la eveniment, sunt invitate să-și <<etaleze>> cele mai mișto și colorate șosete din garderobă. Și da, poate vom premia cele mai tari șosete care apar sâmbătă, 9 iulie, la SkyLounge”, e prezentarea făcută de weRIDE evenimentului.

Așadar, cele câteva trasee de pedalat de pe munte vă așteaptă, cu speranța celor de la weRIDE că această pasiune pentru un turism civilizat se va dezvolta la fel ca în alte zone din România sau din afara ţării, care sunt cu mult înaintea noastră la acest capitol.

JCS-Nina Curița