AGIL, mezelăria bănățeană din inima Reșiței - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL – Zilnic, reşiţenii care iubesc gusturile autentice ale mezelurilor se pot răsfăţa cu acestea, cumpărându-le de la Magazinul Agil din Complexul Hehn, din Reşiţa.

Calitatea produselor, mirosurile îmbietoare, preţurile pe măsură şi zâmbetul doamnei de după tejghea sunt ingredientele necesare pentru ca mulţumirea cumpărătorilor să fie deplină. Şi reşiţenii chiar sunt mulţumiţi de produsele AGIL pentru că pot alege dintr-o gamă largă de produse tradiţionale din Banat, afumate la fum natural, pentru că numai aşa se păstrează gustul autentic. AGIL are şi o gamă de produse fără E-uri, ce conţin doar carne şi condimente naturale. Fapt confirmat şi de directorul general al AGIL.

„Sigur că oamenii sunt sceptici în privinţa acestor produse, pentru că este uşor să spui că un produs este fără E-uri, greu este să dovedeşti asta. Ei, bine, în compoziţia lor chiar punem doar carne, slănină şi condimente naturale, nu utilizăm nici potenţatori de aromă, nici coloranţi, nici emulsii şi nici nu sunt injectate cu saramură. Conservăm produsele doar cu sare şi fum, sunt verificate sanitar-veterinar şi sunt create conform standardelor de calitate şi igienă în fabrica noastră modernă“, ne-a spus dl Adrian Bordea, directorul general al AGIL.

Îmtr-o lume a aditivilor cum să nu încerci un salam fără E-uri? Într-o lume a produselor de toate felurile, cum să nu încerci unul autentic de la AGIL? Încercaţi-le pe toate! Le găsiţi la toate magazinele din Reşiţa, îndeosebi la cel aflat în Complexul Hehn.