Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Reţeta este simplă, aperitivul impresionant, trebuie doar să ai la îndemână pateul de pui de la AGIL, un pate ce se evidenţiază prin gustul deosebit, datorat ingredientelor sănătoase!

Pateul de pui de la AGIL este exact ca pateul făcut în casă, are o culoare naturală, pentru ca nu conţine coloranţi artificiali şi este făcut după o reţetă ce ţine cont de tradiţie, sănătate şi bun gust.

Ingrediente pentru 25 bucăţi Choux cu pate de pui:

200 gr de făină

260 ml de apă

80 ml de ulei

5 oua întregi

un praf de sare

400g pate de pui AGIL

Fierbeţi apa împreună cu sarea şi uleiul. Când dau în clocot, trageţi oala de pe foc, puneţi făina şi amestecaţi foarte bine cu o lingură de lemn până când aluatul se desprinde de pe pereţii oalei şi este bine legat. Lăsaţi-l să se răcească, apoi adăugaţi ouăle rând pe rând amestecând bine după fiecare.

Puneţi aluatul în poş şi şpriţaţi choux-urile direct în tavă, pe hârtia de copt. Le coaceţi până sunt frumos sunt frumos crescute si rumenite. Este foarte important sa nu deschidem deloc cuptorul in primele 10-15 minute de coacere, altfel choux-uile se dezumflă.

După ce se răcesc le umpleţi cu pate de pui de la AGIL, (sau faceţi o pastă din pate amestecat cu gălbenuşuri fierte, verdeaţă, puţină smântână), şi le decoraţi cu ardei sau cum vă spune imaginaţia. Dacă vă place alt pateu, îl puteţi folosi şi pe cel extra tot de la AGIL.

AGIL dă savoare toamnei!

Adaugă comentariu