Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. La şcoală, la muncă, în călătoriile în aer liber, la drum sau pur şi simplu acasă, sandviciurile cu produsele AGIL sunt un răsfăţ!

Uneori, cea mai bună mâncare este între două felii de pâine. Un sandvici poate părea banal la prima vedere. Dar te asigur că la prima îmbucătură, sandviciurile bine făcute îți pot dezvălui foarte multe despre oameni și locuri. Doar este un exponat de bază al culturii street food de pe întreg Globul.

Iar cel mai bun sandvici pe care îl poţi face este cel cu produsele AGIL. Orice salam, orice felie de şuncă de la AGIL transformă sandviciul într-o gustare pe cinste. La şcoală, copilului tău îi poţi oferi cele mai bune sandviciuri. Tu, la muncă, poţi avea cea mai bună gustare. Când mergeţi în călătorii, puteţi să vă bucuraţi de savoarea unui sandvici cu produse de la AGIL.

Aşadar, vă şi oferim o reţetă, pentru care sunt necesare două felii de pâine toast, două de şuncă de la AGIL, oricare o preferaţi, o lingură de muştar, un ou şi două felii de caşcaval. Se unge pâinea cu muştar, apoi se adaugă feliile de şuncă şi cele de caşcaval. Sandviciul se dă prin oul bătut şi se prăjeşte în tigaia în care aţi topit în prealabil puţin unt.

AGIL: NOI ÎŢI FACEM TOAMNA SAVUROASĂ!