Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Școlar Reșița vor întâlni echipa AHC Potaissa Turda în primul tur al Cupei României.

La sediul Federaţiei Române de Handbal a avut loc tragerea la sorţi pentru 16-zecimile Cupei României la handbal masculin. Rosso-nerii au avut ghinion la tragere, deoarece echipa din Turda se află în acest moment pe locul al treilea în Liga Națională de handbal. Primul tur al Cupei României este programat între 16 şi 18 octombrie.

„Vom întâlni o echipă care pentru mine reprezintă un exemplu, pentru că cei din Turda au construit cu răbdare o echipă foarte bună. Potaissa este o câștigătoare de cupă europeană și mă bucur că vom întâlni această formației. Chiar în vară am vrut să facem un amical cu Turda, dar nu s-a găsit o dată disponibilă. Iată că acum ne vom întâlni cu ei într-un meci oficial. Noi vedem Cupa României ca și un punct de plecare, datorită faptului că jucăm împotriva unei echipa care în ultimii ani a terminat campionatul în primele patru formații din țară. Vrem să vedem la ce nivel suntem în acest moment și unde ar trebui să ajungem până la anul. Nu știu dacă putem să câștigăm acest meci, dar acest lucru nu înseamnă că nu ne dorim să-i batem pe cei de la Turda”, a declarat Cristian Pătru, președintele secției de handbal de la CSM Reșița.

AHC Dobrogea Sud Constanţa, deţinătoarea trofeului, va evolua împotriva formaţiei CS Magnum Botoşani (Divizia A), în timp ce CSM Bucureşti s-a calificat direct în optimi.