Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Noii campioni județeni au declanșat bucuria după ultima etapă. Slatina Timiş a câștigat cu scorul de 14-2 cu Foresta Armeniş în ultimul meci din acest campionat. ACS Slatina Timiș va juca barajul pentru promovarea în Liga 3 cu CSO Turceni în dublă manșă. Turul va fi pe 17 iunie în deplasare, iar returul se va disputa pe 24 iunie, la Slatina-Timiș!

„În vara anului trecut nici noi nu ne-am gândit că vom reuși să închegăm o echipă cu care să ne batem la titlu, dar ușor, ușor ne-am adunat. Bineînțeles că am format o familie în primul rând, suntem ca frații în acest grup și cred că implicarea fiecăruia s-a văzut. Probabil și de aici a venit determinarea și ambiția noastră pentru acest campionat, şi iată că am putut să-l ducem la bun sfârșit.
Meciuri foarte grele, începând cu Ocna de Fier, Moldova Nouă, Dognecea și terminând, bineînțeles, cu meciul împotriva celor de la Magica Balta Caransebeş. Am reuşit ne mobilizăm, deși este foarte greu, pentru că avem anumiți jucători care lucrează în străinătate sau în alte localităţi din zona noastră, la Timișoara, la Caransebeş, la Reșița, și nu au putut să fie prezenți la toate meciurile. Dar, una peste alta, am trecut peste toate greutăţile și am câștigat titlul de campioni județeni. Sper din tot sufletul să nu ne oprim aici, îmi doresc ca această nebunie să nu se termine doar cu titlul de campioni, ci să promovăm în Liga 3!”, a declarat Adrian Neagu, antrenorul-jucător al celor de la Slatina Timiș.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Viorel Lolea