Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Grupele copiilor născuți în anii 2013 și 2015 de la ACS Mundo vor participa săptămâna viitoare la primul lor turneu internațional, competiție ce va avea loc în Bulgaria!

„Ne bucurăm că vom participa la primul nostru turneu internațional, în perioada 22-26 iulie, chiar dacă atunci va fi vacanță pentru copiii noștri. Vom îmbina utilul cu plăcutul. Grupele copiilor născuți în anii 2013 și 2015, coordonate de antrenorul Flavius Rița împreună cu colegul nostru Sebastian Apostol de la Măureni, vor participa la puternicul și recunoscutul turneu Junior Cup Albena. Va fi un turneu care va cuprinde academii puternice din România, cum ar fi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, și vor mai participa echipe din Balcani, adică din Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Macedonia și Grecia. Vor face deplasarea aproximativ 15 jucători de la Mundo, bineînțeles că vor fi însoțiți și de către părinții lor, fotbaliștii având totuși o vârstă destul de fragedă. Prin participarea la acest turneu ne dorim ca cei mici să acumuleze experiență, iar scopul principal este să se distreze.”, a spus Nicu Belcea, managerul administrativ de la Mundo Reșița.

„Suntem înscriși la acest turneu cu două grupe, printre care vom avea și câțiva copii de 2016. Este primul turneu internațional la care participăm și sper sa fie un turneu frumos, unde cu siguranță copiii se vor simți bine împreună. Ne vom deplasa la această competiție cu copii de la filialele din Reșița, Oravița și Măureni.”, a declarat antrenorul Flavius Rița, de la Mundo.

JCS-Ștefan Moraru