ACS Banat Girls s-a întors cu trei puncte de la Constanța - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls Reșița a câștigat miercuri, 7 octombrie, la limită, scor 1-0, partida din deplasare cu Selena SN Constanța. Singurul gol al partidei a fost înscris de atacantul Adelina Ion (minutul 5), iar fetele i-au dedicat victoria fotbalistei Andreea Dumitru, care se află în perioada de recuperare după o accidentare gravă!

A fost a doua victorie consecutivă pentru formația reșițeană, după ce în etapa precedentă a câștigat acasă cu scorul de 3-1 cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare. În acest moment, Banat Girls este pe locul nouă în Liga 1, cu șase puncte acumulate în cinci partide.

„După o deplasare destul de lungă, fetele au intrat foarte motivate în teren și s-a văzut că și-au dorit foarte mult această victorie. Am simțit că puteam obține toate cele trei puncte, fetele au jucat foarte bine și nu au dat nicio șansă echipei adverse. De asemenea, pot spune că formația din Constanța a terminat meciul fără niciun șut pe poartă. Pe lângă această victorie, mă mulțumește foarte mult jocul echipei. Am avut foarte multe faze de poartă, o bună posesie și o circulație foarte bună a mingii. Am reușit să facem un joc exact ca o echipă de fotbal. Din punctul meu de vedere, scorul trebuie să fie mai mare. Am avut multe ocazii, am lovit și bara și doar intervențiile bune ale portarului advers au făcut că scorul să rămână doar 1-0 în favoarea noastră. Le felicit pe fetele noastre pentru această victorie”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei ACS Banat Girls Reșița.

Pe fetele pregătite de Amariei le așteaptă un alt meci dificil, duminică, 11 octombrie, de la ora 11.00, în Valea Domanului, cu liderul Universitatea Olimpia Cluj.

JCS-Ștefan Moraru