ACS Banat Girls a terminat turul pe primul loc - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls Reșița a remizat sâmbătă, 30 noiembrie, scor 0-0, cu CSM Târgu Mureș, în ultima etapă din turul campionatului Ligii 2, Seria a II-a. Fetele de la Banat Girls au rămas și după această etapă pe primul loc, cu 13 puncte obținute în cinci partide. Pe locul secund era Tg. Mureș, dar a fost depunctată cu șase puncte de Federația Română de Fotbal din cauză că a folosit în meciul din Cupă o jucătoare prea tânără, contrar regulamentului. Așadar, pe locul secund este Universitatea Cluj 2, cu nouă puncte acumulate în cinci partide.

„A fost un meci greu, foarte disputat, nu degeaba a fost un derby al seriei. S-a văzut că ambele echipe și-au dorit victoria. Terenul a fost unul greu, deoarece a plouat foarte mult în ultimele zile. Din punctul meu de vedere, am dominat jocul, am avut multe ocazii de gol, dar din păcate ne-a lipsit finețea în fața porții. Țin să le felicit pe fete și felicit și echipa adversă. Vom continua să ne luptăm și în retur pentru promovare, care nu este încă decisă”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei reșițene.

Președintele Daniel Surdu a spus: „Știam că va fi un meci foarte dificil. CSM Târgu Mureș are în componență fete cu o mare experiență, care au jucat și la fosta ASA Târgu Mureș. Echipa din Tg. Mureș are un antrenor bun care are o mare experiență în fotbalul feminin și a fost singurul antrenor care s-a luptat cu Universitatea Cluj. Am pregătit meciul bine și cred că punctul pe care l-am obținut la acest joc este foarte important în economia campionatului. Promovarea încă este obiectivul nostru, le mulțumesc spectatorilor prezenți la meci și celor care s-au implicat alături de noi în acest proiect. Cred că putem face în continuare o treabă frumoasă și sperăm la anul într-o promovare”.

Banat Girls: Roxana Rotaru, Roksa Ștefania, Nicoleta Lazăr, Elena Ruvilă, Elena Ioana Grigoraș, Cătălina Costas, Mădălina Gînju, Andreea Dumitru, Denisa Burdan, Paula Muntean și Adelina Ion. Rezerve: Francesca Kovacs, Rebeca Ursachi, Maria Murgu, Andreea Stoicheci și Natalija Bozilovici.

Ștefan Moraru