Caraş-Severin, Romania

BREBU – Două autoturisme s-au ciconit violent în această dimineață, în apropiere de comuna Brebu, pe DN 58 Reșița-Caransebeș. La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe, inclusiv o echipă de la descarcerări. Deocamdată Poliţia judeţului şi ISU nu au oferit detalii…

Neoficial, am aflat că șoferul unui Mitsubishi, care circula dinspre Reșița spre Caransebeș, a intrat pe contrasens și a lovit o autilitară, în urma impactului ambii șoferi fiind transportați la Spitalul Județean.

Oficial, IPJ Caraș-Severin a comunicat după orele prânzului că „în dimineaţa zilei de marţi, 14 august 2018, pe DN58, în afara localităţii Brebu, un tânăr de 19 ani din Bucureşti, care se deplasa dinspre Reşiţa spre Caransebeş, fiind preocupat cu telefonul mobil, a pătruns pe contrasens cu autotursimul şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. Şoferul autoutilitarei în vârstă de 34 de ani, tot din Bucureşti, a fost rănit grav, iar autorul accidentului a fost rănit uşor. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

.