Caraş-Severin, Romania

ARMENIȘ – Salvatorii au intervenit, în urma unui accident rutier raportat la 112, produs între un autoturism și un camion, pe DN 6 (la Kilometrul 428 + 300 de metri), la intrarea în Armeniș dinspre Caransebeș, soldat cu decesul unui bărbat!

Inițial, salvatorii ajunși la fața locului au găsit victima încarcerată, inconștientă, în autoturism. La fața locului au acționat Detașamentul de Pompieri din Caransebeș, cu o autospecială pentru descarcerare, una pentru stingere cu apă și spună, o ambulanță SMURD, alături de două ambulanțe ale serviciului județean.

Potrivit Poliției județului, „din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Orșova, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule înmatriculate în Bulgaria. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a decedat la fața locului. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

„Momentan, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. Rugăm conducătorii auto care tranzitează zona să circule prudent, să dea dovadă de răbdare și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri!“, precizează IPJ.

JCS-A.M.