Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Patru persoane au fost rănite, două dintre ele grav, în urma unui accident rutier produs vineri după-amiază, în jurul orei 16.40, pe DN 6, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că un conducător auto de 30 de ani din Timișoara, în timp ce conducea un autoturism din direcția Lugoj către Orșova, s-ar fi angajat în depășirea autoturismului din fața sa și ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 29 de ani din județul Arad. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto și rănirea gravă a două persoane, o tânără de 27 de ani din prima mașină și o femeie de 31 de ani din a doua mașină. Toate cele patru persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale“, ne informează Poliția județului.

Potrivit oamenilor legii, niciunul dintre conducătorii auto implicați nu consumaseră alcool, iar cercetările penale continuă pentru vătămare corporală din culpă.

A.M.