Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Două persoane şi-au pierdut viața iar alte două au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică seara, în jurul orei 21.10, pe DN 6, la aproximativ 10 kilometri de Caransebeș, între un autoturism şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin.

La fața locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş şi trei ambulanţe. Din nefericire, cei doi şoferi ai autovehiculelor implicate în accident au fost declaraţi decedaţi de către medicul sosit la locul evenimentului, iar alte două persoane au fost preluate de către ambulanţe în vederea transportării la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate, ne informează sublocotenentul Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

„Din păcate, ambulanțierul care conducea ambulanța, în vârstă de 42 ani, precum si conducătorul autoturismului au decedat, iar două asistente aflate în ambulanță au suferit leziuni grave pentru care au fost transferate la Spitalul Clinic Judetean de Urgență Timișoara. Condoleanțele mele și ale colegilor mei de la Departamentul pentru Situații de Urgență familiilor celor doi conducători auto și colegilor de la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin pentru pierderea suferită! Totodată, le urez celor două colege ale noastre însănătoșire grabnică!”, a fost mesajul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat.