Accident grav în zona Cornea. Patru persoane decedate! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În urmă cu câteva minute, pe DN 6, în zona Cornea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism!

Au intervenit pompierii din Caransebeș și Băile Herculane, în încercarea de a descarcera trei persoane din autoturism. Din păcate, cele trei persoane erau deja decedate.

„În urmă cu puțin timp, pe DN 6, între localitățile Cornea și Domașnea, s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate două autocamioane și un autoturism. Din primele informații, accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane. În acest moment, traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri de circulație. La fața locului intervin polițiști de la Serviciul Rutier și Poliția Stațiunii Băile Herculane, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Caraș-Severin imediat după accident.

UPDATE. Din păcate, bilanțul victimelor a crescut la 4. Sub unul din cele două TIR-uri a fost găsit cadavrul unul băiat de 14 ani!

Potrivit polițiștilor cărășeni, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul unuia dintre cele două TIR-uri, care a intrat pe contrasens.

„În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova, în afara localității Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion și un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcția Orșova spre Caransebeș, de un bărbat de 50 de ani. Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din autoturism și un pasager din autocamion și rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto de 50 și 60 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, spun cei de la IPJ Caraș-Severin.

JCS-L.A.