Accident cu un mort și trei răniți pe DN 6 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00, pe DN 6, între localitățile Mehadia și Plugova, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor trei, după cum informează Poliția județului!

„Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de cetățenie bulgară în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism din direcția Orșova către Caransebeș, la Kilometrul 389, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din direcția opusă, condus de un bărbat de 34 de ani de Cornereva. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 34 de ani, aflat singur în mașină, și vătămarea corporală a 3 persoane, conducătorul auto de cetățenie bulgară și alți 2 pasageri. Conducătorul auto de cetățenie bulgară a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“, informează autoritatea județeană.

JCS-A.M.

1 Comentariu

  1. Dealul de la Plugova e plin de cruci.
    Soluția temporar necesara, pana la finalizarea Autostrăzii Lugoj-Craiova, ar fi separatoarele de sens, dar viețile pierdute, pentru ministrul transporturilor cărășan, parca-s mai ieftine acum, mai mult ca niciodată.

Adaugă comentariu