Caraş-Severin, Romania

ORAVIȚA – Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață, pe DN 57B, în Oravița, la intersecția cu Marila, în care a fost implicat un singur autovehicul: un camion de gunoi care a căzut într-o râpă!

La fața locului au acționat pompierii orăvițeni cu o autospecială pentru stins incendii și descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj medical de la Ambulanță. În urma nefericitului accident, a fost constatat decesul uneia dintre victime, celelalte două, rănite, fiind preluate de Ambulanță.

Dintre cele trei victime, una a fost prinsă sub camionul de gunoi, spre locul accidentului plecând în sprijin descarcerarea grea de la Detașamentul de Pompieri din Caransebeș.

Cele trei victime au 39, 53 și 54 de ani, cei doi supraviețuitori, potrivit ISU, fiind fără probleme medicale grave. Aceștia au fost transportați la Spitalul Orășenesc Oravița pentru investigații medicale.

Potrivit Poliției Caraș-Severin, „s-a stabilit că în timp ce un bărbat conducea o autoutilitară de salubrizare pe DN 57B, în direcția Oravița, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoutilitara răsturnându-se într-o râpă din stânga sensului său de deplasare. În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager, conducătorul auto și celălalt pasager reușind să sară din mașină“. În urma investigațiilor făcute de cei de la Ambulanță, bărbatul prins sub camion nu prezenta semne vitale.

JCS-A.M.