Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Potrivit Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara, circulația pe DN 58B se desfășoară pe un singur fir, în urma unui accident rutier produs între un autoturism și un autotren, în apropiere de Bocșa, în urma căruia cel puțin două persoane au fost grav rănite!

Un autoturism care circula pe direcția Bocșa-Reșița, nu a adaptat viteza la condițiile de mers, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a derapat și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula din direcție opusă.

„În urma impactului, patru persoane din autoturism au fost rănite, dintre care două au fost încarcerate”, a anunțat Centrul InfoTrafic al Poliției Române.

Au intervenit 11 pompieri militari cu patru autospeciale, dintre care una SMURD şi una pentru transport victime multiple şi două echipaje de Ambulanţă. Accidentul s-a soldat cu patru victime, trei dintre ele erau conştiente şi au fost preluate de ambulanţe şi SMURD, şi una în stare de „inconştienţă, pentru extragerea căreia a fost necesara efectuarea de manevre de descarcerare. Aceasta a fost preluată de autospeciala pentru transport victime multiple, încadrată cu doi subofiţeri paramedici şi un medic UPU. Şoferul camionului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului a acordat sprijin victimelor si un medic de la Ambulanţă care se afla in timpul liber“, informează salvatorii cărăşeni.

FOTO: DRDP Timișoara