Caraş-Severin, Romania

MĂURENI – Mai precis, o casă pentru Anica din Măureni, care până astăzi locuia într-un șopru de lemne, fără curent, fără căldură, fără nimic al ei!

„Nu are o casă a ei, nici alte proprietăți, nici bunuri de valoare, nici familie să o ajute. Anica din Măureni are 47 ani și de peste 25 de ani nu mai are un acoperiș adevărat deasupra capului, locuind pe unde apucă. Astăzi, împreună cu primarul Brian Filimon ne-am unit forțele și am reușit să îi aducem unul dintre containerele donate de ZF Group. Un localnic cu inimă mare i-a pus la dispoziție un petec de teren, unde va putea să își întemeieze o gospodărie”, au spus cei de la Asociația Acasă în Banat, care s-au remarcat în ultimii ani prin ajutorarea celor fără locuințe sau prin alte inițiative care să dea o pată de culoare Banatului.

Sărmana femeie a fost mai mult decât surprinsă de bucuria care i s-a făcut în prag de iarnă. „Ne-a așteptat toată ziua să venim și când am ajuns nu-i venea să creadă ce se întâmplă! Vrem să o ajutăm mai mult și să-i montăm o sobă, un pat, o masă și câteva lucruri care să transforme noua casă într-un cămin călduros și primitor, înainte să vină iarna. Suntem foarte bucuroși că am ajuns la ea, dar vrem sa îi dăm în continuare o mână de ajutor, să îi schimbăm cu adevărat viața!”, au mai adăugat cei de la Asociația Acasă în Banat.

Pentru a susține acest proiect:

Donații în LEI RO26BTRLRONCRT0P53069801

Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/ BIC: BTRLRO22

PayPal: [email protected]

N.C.