A găsit un portofel cu 5.500 de lei - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

TURNU RUIENI – Și l-a predat Poliției! Asta a făcut un borlovean de 34 de ani, duminică, 15 mai, trezind respectul oamenilor legii!

Polițiștii au ținut să-i mulțumească public: „Tot respectul nostru unui bărbat din Borlova, care a găsit un portofel ce conținea o importantă sumă de bani, dar a acționat în spiritul legii, anunțând imediat cea mai apropiată unitate de poliție“.

Bărbatul de 34 de ani din Borlova a ajuns duminică seara la sediul Poliției municipiului Caransebeș, unde a predat portofelul găsit, care conținea mai multe documente personale și suma de peste 5.500 de lei, pe care acesta l-a găsit în cursul aceleiași zile, în fața unui magazin din comuna Turnu Ruieni.

Așa a putut fi identificată proprietara, o tânără de 25 de ani, din Caransebeș. „Aceasta s-a prezentat la sediul poliției, fiindu-i predat bunul pierdut. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin transmit sincere aprecieri și felicitări persoanei care a dat dovadă de un spirit civic desăvârșit!“, a încheiat Poliția județului.

JCS-A.M.