Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Polițiștii bocşeni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Ioan Marcu din Bocșa s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un accident rutier fără victime!

La fața locului, oamenii legii au găsit trei autoturisme avariate, două aflate în parcare, cu avarii în partea laterală și cel de-al treilea abandonat în apropiere, despre care s-a stabilit că ar fi fost sustras de pe o stradă învecinată.

În aceeași noapte, la ora 5.30, polițiștii au identificat pe strada Ion Vidu, din Bocșa, doi tineri de 17 și 21 de ani, din localitate, bănuiți de comiterea faptelor. De asemenea, la locul depistării, polițiștii au găsit un alt autoturism sustras, cu care cei doi tineri s-ar fi deplasat pe raza orașului. Bărbatul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie categorie de vehicule. În continuare, polițiștii l-au condus la spital, unde, în urma prelevării mostrelor biologice, s-a stabilit că bărbatul consumase şi o substanță psihoactivă (THC).

Din verificări s-a stabilit că cei doi bărbați ar mai fi sustras în aceeași noapte, un al treilea autoturism, parcat pe strada Mihail Gașpar, pe care nu ar fi reușit să-l pornească, împingându-l și abandonându-l la o distanță de 150 de metri. Polițistii au întocmit dosar penal, iar bărbatul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, apoi prezentat procurorului pentru dispunerea de măsuri legale.

JCS-L.A.