A furat peste 5.000 de lei, un card bancar și un pistol airsoft - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Iar de pe card a reușit să scoată 200 de lei. Isprava îi aparține unui tânăr de 20 de ani, din Moldova Nouă, care a fost reținut de polițiști, iar acum este cercetat pentru furt calificat și operațiuni financiare în mod fraudulos!

Polițiștii din Moldova Nouă l-au reținut pe tânăr vineri, 19 martie, acesta fiind bănuit că în ziua anterioară ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din oraș, de unde ar fi sustras peste 5.000 de lei, un card bancar (cu tot cu bilețelul de hârtie pe care era notat PIN-ul acestuia) și un pistol de tip airsoft, care folosește proiectile din plastic, nefiind din categoria celor supuse autorizării.

După furtul din sediul firmei, bărbatul s-a dus la un ATM, de unde ar fi scos 200 de lei de pe cardul bancar pe care-l furase, folosind PIN-ul de pe bilețel.

„Polițiștii, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, pentru recuperarea prejudiciului și tragerea la răspundere penală a persoanei vinovate“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.