Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Un șofer de 22 de ani a produs un grav accident rutier în urma căruia toți cei patru ocupanți ai mașinii au rămas încarcerați. Din păcate, unul din ei a decedat!

Accidentul s-a produs pe pasajul suprateran de pe strada Castanilor din Reșița, lângă Detașamentul de Pompieri. La fața locului au ajuns imediat două autospeciale pentru stins incendii cu modul de descarcerare și prim-ajutor, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ și un ATPVM (transport victime multiple), dar și echipaje ale Poliției Rutiere și o echipă Enel.

La fața locului, echipele de intervenție au găsit o victimă inconștientă care a necesitat manevre de resuscitare, două în stare semiconștiență și una conștientă. Toate patru au ajuns la spital, însă din păcate una a decedat!

Polițiștii au precizat că șoferul mașinii, un tânăr reșițean de 22 de ani, conducea autoturismul din direcția Centrul Civic spre cartierul Muncitoresc. Carosabilul fiind umed, mașina a derapat și s-a lovit de unul dintre stâlpii electrici pe care l-a doborât.

„Pe pasajul suprateran de pe strada Castanilor din Reșița, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 4 bărbați. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un tânăr de 22 de ani din Reșița conducea un autoturism din direcția Centru către cartier Muncitoresc, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul lovind un stâlp metalic de susținere a rețelei electrice și iluminat public, dintre sensurile de mers, pe care l-a doborât. Toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au fost preluați de echipajele Serviciului de Ambulanță și transportați la spital. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Caraș-Severin.
JCS-S.P.