Caraş-Severin, Romania

BORLOVA – Un bărbat de 79 de ani a avut mare noroc, scăpând cu viață după ce mașina pe care o conducea a plonjat 15 metri într-o prăpastie!

În timp ce cobora de pe Muntele Mic spre Borlova, șoferul nu a reuşit să ia bine o curbă la dreapta şi a căzut cu maşina într-o prăpastie de 15 metri, ne informează Poliția Caraș-Severin. Omul a fost dus la spital, dar din fericire nu a fost rănit grav. Testul pentru alcool a ieşit negativ. Poliţiştii vor deschide dosar pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO: Tractări Auto HLH

4 Comments

  1. Apai,sa imi fie cu iertare,dar la 79 de ani,sa mergi la munte si pe un asa drum si vreme ,asta se numeste inconstienta!Unele persoana de aceasta varsta,care conduc,sunt adevarate pericole publice…reflexele- ZERO-si vederea,tot pe acolo….Dupa 70 de an,nu ar trebui sa li se mai dea permise de conducere!

  2. Cum este baliverna aia … „trup batran dar suflet tanar”.
    Probabil ca asta este un fraier din aia care credea balivernele alea. Insa de azi cred ca s-a cumintit a inteles ca batranul tot batran este oricat s-ar pacali cu povesti din astea.

  3. Imi pare rău,căci trebuie să vă dejamăgesc pe cei care vorbesc aiurea, fără să stie despre cum stau lucrurile .În primul rând tensiunea o avea perfectă si a scăpat fără nici o zgârietură,din punct de vedere clinic omul la vârsta lui stă perfect,lucru pe care îl pot confirma cei de la Smurd.

  4. Ce facem cu tinerii care au reflexele si vederea perfecte si fac accidente? Pe ei cum ii catalogam ca pentru ei nu sunt valabile balivernele?
    Dex-ul spune ca accidentul este totusi o „Întâmplare neprevăzută care poate provoca o avarie, rănirea sau moartea cuiva”

Adaugă comentariu